0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

section

TULITIKKU Bad en Saunakussen Kussen voor in Bad en Sauna Zwart Zoom

TULITIKKU Bad en Saunakussen Kussen voor in Bad en Sauna Zwart

Schrijf als eerste een review over dit product.

Materiaal: Linnen-katoen

Maat: 45 x 20 cm

Beschikbaarheid: In voorraad

Nog maar 1 over

€ 25,90
Dit luxe saunakussen is net zo geweldig fijn om je hoofd op te rusten in de sauna, als het prettig en ontspannend is bij gebruik in bad...
Product Omschrijving

  Details

  Dit spannende patroon, ontworpen door Reeta Ek, heet "Tulitikku", wat Fins is voor "lucifer". In de tijden voor aanstekers en electrische sauna stoven, waren lucifers uiteraard essentieel om het hout in de stoof aan te steken. Bija net zo essentieel -bijna- als het vandaag de dag is om een comfortabel sauna seat cover en bijpassend saunakussen mee te nemen wanneer je de sauna in gaat om lekker te ontspannen.

  Dit luxe saunakussen is net zo geweldig fijn om je hoofd op te rusten in de sauna, als het prettig en ontspannend is bij gebruik in bad. De buitenkant van het kussen is gemaakt van hoge kwaliteit 50% linnen en 50% katoen, wat het sauna en badkussen erg duurzaam maakt, zelfs na veelvuldig gebruik.

  Design: Reeta Ek

  Materiaal: linnen / katoen

  De sauna- en badkussens van Lapuan Kankurit zijn even geschikt voor gebruik in de sauna als voor gebruik in bad. De kussens kunnen gemakkelijk schoon gehouden worden door ze even af te spoelen na gebruik en ze te drogen te leggen. Omdat de vulling van het kussen nauwelijks water vasthoudt, droogt het kussen erg snel. Zowel de vulling als de linnen-katoenen buitenkant zijn erg duurzaam, wat betekent dat de kussens hun kwaliteiten en vorm behouden voor vele, vele jaren van heerlijk gebruik.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Kleur Zwart
  Fabrikant Lapuan Kankurit
  Designer Reeta Ek
Product's Review

  Schrijf je eigen recensie

  Wat vind u van: TULITIKKU Bad en Saunakussen Kussen voor in Bad en Sauna Zwart

CMS tab