0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

section

U kunt alle artikelen die u hebt aangeschaft in de Nordic Interior Design webshop zonder opgaaf van redenen en binnen 30 dagen na ontvangst van de artikelen aan ons retourneren. U dient binnen deze periode schriftelijke toestemming te vragen voor retourzending.

De aankoop van artikelen wordt pas na afloop van deze 30 dagen definitief. De kosten en risico’s van deze retourzending zijn voor uw rekening. Wanneer wij de retour gestuurde producten in goede orde ontvangen hebben, ontvangt u van ons uw aankoopbedrag terug. Indien u uw gehele bestelling retour stuurt, ontvangt u ook de aan ons betaalde verzendkosten terug.

Houdt u er wel rekening mee dat de geleverde artikelen in het geval van ruilen of teruggave uitsluitend ter controle mogen worden gebruikt en dat de artikelen met de originele etiketten en labels moeten worden teruggestuurd. Producten dienen in ongeschonden, oorspronkelijke verpakking en compleet met alle toebehoren te worden geretourneerd. Indien waardevermindering optreedt doordat de artikelen in strijd met het hierboven bepaalde zijn gebruikt, behouden wij ons het recht voor, hiervoor van u een redelijke vergoeding te rekenen.