0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

section

PÖLLÖ Wollen Plaid Zwart Zoom

PÖLLÖ Wollen Plaid Zwart

Schrijf als eerste een review over dit product.

Materiaal: Wol

Maat: 130 x 180 cm

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 86,90
Deze schattige uilen maken je dag! Waar de uil overdag slaapt om 's nachts te jagen, geniet jij misschien liever van zon en warmte en overwoog je misschien wel een winterslaapje als je de kans had?
Product Omschrijving

  Details

  Deze schattige uilen maken je dag! Waar de uil overdag slaapt om 's nachts te jagen, geniet jij misschien liever van zon en warmte en overwoog je misschien wel een winterslaapje als je de kans had? Maak je geen zorgen! Met deze hoge kwaliteit, puur wollen plaid met onze vrienden van de nacht erop, heb je het nooit te koud.

  PÖLLÖ is het Finse woord voor Uil. Zoals dag en nacht heeft de ene zijde van de plaid donkere uilen op een lichte achtergrond, en de andere kant lichte uilen op een donkere achtergrond. Dat is nog eens een veelzijdige plaid!

  Finse wollen plaids
  De wollen plaids gemaakt door de ontwerpers van het Finse textielhuis Lapuan Kankurit bieden hoge kwaliteit en duurzaamheid gecombineerd met Scandinavisch pragmatisme. Gezien Finland zowel lange koude winters als zonnige warme zomers kent, weten de Finnen als geen ander zichzelf warm te houden – met een vleugje van elegant ontwerp. En als het gaat om warm blijven, is pure nieuwe wol de beste keuze. Wat uw voorkeuren qua inrichting en design ook mogen zijn, bij Nordic Interior Design vindt u altijd een wollen plaid die past bij uw smaak.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Kleur Zwart
  Fabrikant Lapuan Kankurit
  Designer Marja Rautiainen
Product's Review

  Schrijf je eigen recensie

  Wat vind u van: PÖLLÖ Wollen Plaid Zwart

CMS tab