0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

section

MAATUSKA Wollen Plaid Zwart Wit Zoom

MAATUSKA Wollen Plaid Zwart Wit

Schrijf als eerste een review over dit product.

Materiaal: Wol

Maat: 130 x 180 cm

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 86,90

De Maatsuka is een Finse deken met een Russisch tintje. Het poppen design is traditioneel Russisch en laat zien dat wol en cultuur goed samen gaan. Gemaakt van 100% wol voelt de deken heerlijk zacht aan en houdt deze je lekker warm in de koude dagen.De naam van de deken is "MAATUSKA", dit is Fins voor Matroesjka.

Product Omschrijving

  Details

  MAATUSKA is Fins voor matroesjka. Het ontwerp van deze unieke wollen plaid toont matroesjka poppetjes, ook wel baboesjka's genoemd.

  Matroesjka poppen bestaan gewoonlijk uit zo'n zeven of acht poppetjes van aflopende maat, de een geplaatst in de andere. Deze wollen plaid heeft ze echter allemaal naast elkaar staan, terwijl de kleuren van de plaid aan de ene kant de kleuren aan de andere kant spiegelen.

  Al met al een geweldige Finse plaid met Russisch thema!

  Design: Marja Rautiainen
  Materiaal: 100% wol
  Beschikbaar in maat: 130 x 180 cm
   

  Finse wollen plaids

  De wollen plaids gemaakt door de ontwerpers van het Finse textielhuis Lapuan Kankurit bieden hoge kwaliteit en duurzaamheid gecombineerd met Scandinavisch pragmatisme. Gezien Finland zowel lange koude winters als zonnige warme zomers kent, weten de Finnen als geen ander zichzelf warm te houden – met een vleugje van elegant ontwerp. En als het gaat om warm blijven, is pure nieuwe wol de beste keuze. Wat uw voorkeuren qua inrichting en design ook mogen zijn, bij Nordic Interior Design vindt u altijd een wollen plaid die past bij uw smaak.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Kleur Zwart
  Fabrikant Lapuan Kankurit
  Designer Marja Rautiainen
Product's Review

  Schrijf je eigen recensie

  Wat vind u van: MAATUSKA Wollen Plaid Zwart Wit

CMS tab