0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

section

CORONA Wollen Plaid Zoom

CORONA Wollen Plaid

Schrijf als eerste een review over dit product.

Materiaal: Wol

Maat: 130 x 170 cm

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 117,00
De Corona 100% wollen deken is uniek in haar ontwerp. Evenwicht in kleur en patroon zorgen ervoor dat het niet te druk oogt. Het is een fijne deken die sierlijk overkomt en het verhaal vertelt van Finse ambachtswerk. De CORONA deken ontworpen door Marja Rautiainen is genomineerd voor de MUOTO2015 prijs.

* Vereiste velden

€ 117,00
Product Omschrijving

  Details

  De CORONA 100% wollen plaid is uniek in haar ontwerp. Evenwicht in kleur en patroon zorgen ervoor dat het niet te druk oogt. Het is een fijne deken die sierlijk overkomt en het verhaal vertelt van Finse ambachtswerk.

   

  Lapuan Kankurit

  Alle plaids zijn geweven door het Finse textielbedrijf Lapuan Kankurit, waar ze al meer dan 100 jaar ervaring hebben met het maken van warme dekens. In Scandinavië maken ze namelijk intens koude winters mee en daar moet je wat op verzinnen. Dat dacht Juho Annala begin 20e eeuw ook. Hij begon het familiebedrijf, dat nog jarenlang zou voortzetten op generatie, om de bevolking van warmte te voorzien.

  Van begin af aan staan kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap hoog in het vaandel. En tot op de dag van vandaag staat Lapuan Kankurit bekend om haar ambachtelijke producten. Designers van het textielhuis creëeren de meest uiteenlopende ontwerpen op traditioneel Scandinavsiche wijze. Bovendien blijven ze vernieuwend, want ze komen keer op keer met nieuwe creaties.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Fabrikant Lapuan Kankurit
  Designer Marja Rautiainen
Product's Review

  Schrijf je eigen recensie

  Wat vind u van: CORONA Wollen Plaid

CMS tab