0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

section

Bezoek ons

Bekijk en ervaar onze Finse en Baltische producten in het echt! Bezoek ons op een van de volgende gelegenheden:

 

Op afspraak


U kunt ons altijd op afspraak bezoeken om onze producten in het echt te zien en te voelen. Stuur ons een berichtje en laat ons weten welke dag en tijd u het beste uitkomt!

Nordic Interior Design, a division of, Service Masters bvba, Heirbaan 47 E, 2640 Mortsel, België.

info@nordicinteriordesign.com

 

Houd mij op te hoogte

Wij houden u graag op de hoogte over nieuwe gelegenheden om ons te bezoeken. Wanneer u zich registreert voor onze nieuwsbrief dan sturen we u een email wanneer nieuwe informatie beschikbaar komt. Bedankt voor uw interesse!

 

Dochterbedrijven

We zijn blij om aan te kondigen dat Nordic Interior Design nog een tweede website heeft,www.wollendekensonline.nl. Kom gerust een keer langs om te kijken.

 

Scandinavië Markt, Schokland - 9 en 10 mei 2020

Nordic Interior Design staat ook dit jaar op de Scandinavië Markt in Schokland, op 9 en 10 mei 2020, beide dagen open van 10:00 tot 17:00 uur. We hebben een mooie selectie van onze producten bij ons. Komt u ook en wilt u bepaalde producten graag zien en voelen, laat het ons even weten!

Meer informatie over de Scandinavië Markt vindt u hier.

Scandinavië-XL, Expo Hoevelaken - 24 en 25 oktober 2020

In 2020 wordt de Scandinavië-XL markt georganiseerd in Expo Hoevelaken (Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken). Het evenement is op zaterdag  24 en zondag 25 oktober van 10:00 tot 17:00 uur. Naast mooie stands met prachtige Scandinavische producten, waaronder die van ons, is er reuze veel te beleven met onder andere lezingen en workshops! Meer informatie en het activiteitenprogramma vindt u op de site van Scandinavie-XL. Beleef het beste van het Noorden !